FORSIDE‎ > ‎

INNERDALEN, EN AV NORGES FLOTTESTE DALER

lagt inn 6. apr. 2015, 13:19 av Hornlia Hytteeierforening
Svein Jarle og familien på tur til Sunndals vakreste dal. Der har jeg selv hatt mange flotte opplevelser og anbefaler på det sterkeste at flere tar turen! Se hva Svein Jarle skriver:

Hei, kan anbefale Innerdalen som mål for en fottur. Enten fra vassenden på Gjevilvannet, over til Storlidalen, så videre over til Innerdalen. Er man på Oppdal, samt ønsker å kjøre bil, så biler man ned til Sunndalsøra, så videre 10 km på riksvei 70 mot Kristiansund, før en tar veien opp til parkeringen i Innerdalen. Tar ca 70 min fra Festa.Derfra er det 4 km gange inn til Renndølsetra og Innerdalshytta, ( som ligger like ovenfor setra.) Derfra er det et fint utgangspunkt for den videre turen inn i Trollheimen, og en tur opp til Innerdalstårnet. Som vi forøvrig gjenkjenner som fjellet i "Jul i Blåfjell".
Renndølsetra selger smør, rømme etc fra egen produksjon. Victoria, Rune, Grete og jeg hadde en flott tur inn i dalen sist lørdag 18.08.12. Innerdalen var Norges første landskapsområde. Sender med et par bilder.
Hilsen Victoria, Rune, Grete og Svein Jarle.


Comments